Masszázs! Már a szó hallatán is jóleső lazító érzés járja át testét annak, aki rendszeresen hódol e mára, már mindenki számára elérhető egészségmegőrző kezelésnek. Egyre több ember életében természetessé kezd válni, hogy rendszeres időközönként gyógy, vagy frissítő masszázzsal kényeztesse testét és lelkét. Egy jó masszázs azon túl, hogy számos egészségügyi problémát képes kezelni és akár megszüntetni, lelkünkre is jó hatással van. Felvetődhet a kérdés, hogy ha testünkre és közérzetünkre is ilyen remek hatással van bevethető-e arcunkon is, frissíti-e esetleg ránctalanítja-e arcunkat?

A válasz igen!

A ránctalanító arckémek sokkal hatékonyabbak, ha rendszeres öregedésgátló arcmasszázs gyakorlatokkal vannak kiegészítve. Az öregedésgátló arcmasszázs stimulálja bőrsejtjeinket, így lassítja a bőr öregedését. A masszázson túl arctornával, vagy akár arcjógával is kiegészíthetjük napi arcápolásunkat. Ezek masszírozási, arctornáztatási gyakorlatok nem nehezek. Napi rutinodba beépítheted, és jobb közérzetet biztosíthatsz magadnak arcodra gyakorolt jótékony hatásán túl. Pár alapmozdulat elsajátításával neked is menni fog.

Ez nem egy különleges, megfizethetetlen arckezelés. Kis idő ráfordításával sokkal feszesebb és üde arcbőrt érhetsz el.

Hogy is működik ez?

A arcban a masszázs hatására fokozódik a vérkeringés, több oxigén jut a bőr mélyebb rétegeibe is, ránctalanító krémmel együtt a sejtek is aktívabb működésre kapcsolnak. Ennek látható hatása pedig egy üde, egészséges arcbőr.

Az öregedésgátló arcmasszázs gyakorlatát nemre és korra való tekintet nélkül bárki alkalmazhatja. Nyilván egy fiatal, egészséges arcbőrnél inkább megelőző hatásról beszélhetünk.

Vajon a mélyebb ráncokon is javíthatunk?

Igen! Az öregedésgátló arcmasszázs csökkenti a mimikai ráncokat, feszesíti az arc izmait. Gondoljunk arra, hogy amikor testünket rendszeresen eddzük az sokkal feszesebb, izmosabb lesz. Arcizmaink stimulálásával az arcunkon érünk el pont ilyen hatást.

Ezen túl csökkentheti a szemünk fáradságát, a fejfájást, megnyugodhatunk, jóleső frissítő érzésünk támadhat. De ami a legfontosabb, hogy rögtön látható jele van, mégpedig felfrissülő arcbőrünk, hiszen a vérkeringés felerősödik, ezzel a nyirokrendszer működése is, ezáltal pedig méreganyagok távoznak a bőrből. Még a duzzadt, sötét szemkörnyéket elcsúfító karikákra is jótékony hatással van.

Ezek a könnyen elsajátítható technikák még a kollagén termelést is fokozzák!

Mikor végezzünk öregedésgátló arcmasszázst?

A reggeli időpontban végzett arcmasszázs akár egész napra felfrissíthet, de egy húzós napon napközben is elvégezheted ezt a pár perces gyakorlatsort. Az esti arcmasszázs az ágy nyugalmában az elalvásban a nyugodt alvásban is segítségedre lesz. Ami fontos, hogy az arcmasszázs előtt tisztítsd meg arcod és megfelelő arcápoló olajat, vagy arckrémet használj.

Lazulj el, csökkentsd a feszültséget, és élvezd az öregedésgátló arcmasszázs arcodra és lelkedre is gyakorolt jótékony hatását. Persze mindez nagyon keveset ér, ha nem élsz egészségesen, ha dohányzol, ha nem alszol eleget, ha nem figyelsz oda a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Arcod egészsége a tested egészségét is tükrözi.

Tetszett a cikk? Kövesd Facebook oldalunk.

Ha ránctalanítóra van szükséged, rendelj tőlünk Instantly Ageless azonnali ránctalanítót.