Évezredek óta foglalkoztatja a nőket a ránctalanítás.

A szépséges Kleopátra egyiptomi királynő pl. minden nap szamártejben fürdött, hogy rugalmasabb legyen a bőre. Az 1500-as években élő Erzsébet királynő vékony szelet húsokat tett az arcára ránctalanítás gyanánt.

Rengeteg példát lehetne felhozni, hogy mit meg nem tesznek a nők a szebb, bársonyosabb, ránctalanabb arcbőrért.

Vannak méregdrága módszerek, amelyek ideiglenesen csodákra képesek, ilyen pl. a botox kezelés (igaz van mellékhatása „fagyott arc”). Vannak kevésbé drasztikus módszerek, amelyekkel újra fiatalabbnak nézhetünk ki, pl. a bőrbe őssejt információkat juttatva megújítjuk annak ragyogását és ránctalanabbak is leszünk.

De még sorolhatnám a szépségipar megannyi technológiáját. Ezek valóban hatásosak, de viszonylag drága módszerek.

Van azonban egy módszer, amellyel látványos ránctalanítást érhetsz el, gyakorlatilag ingyen. Csak kitartás és egy új szokás felvétele szükséges hozzá.

Ezzel a módszerrel nemcsak fiatalosabb kinézetet kölcsönözhetsz magadnak, hanem a szervezetedre egy sor jótékony hatást is gyakorolhatsz.

Azt hiszem nem újkeltű dolog, mégis kevesen élnek vele, PEDIG VALÓBAN MŰKÖDIK

A titok, ami nem titok az, hogy IGYÁL MEG NAPONTA 3 LITER VIZET

A víz kiváló ránctalanító.

Napi 3 liter víz elfogyasztásával nemcsak a bőröd fog szépülni, nemcsak a ráncaid fognak kisimulni, hanem elkerül egy rakás betegség is:

  • A víz védi a DNS-t a károsodástól
  • A víz méregtelenít
  • A víz oxigént szállít a sejtekhez
  • A víz visszamaradt gázokat szállít a tüdőhöz kilégzésre.
  • A víz csökkenti az agyvérzés és szívroham kialakulását.

De a mostani cikk vonatkozásában a legfontosabb, hogy nem hagyja kiszáradni a bőrt, fenntartja a bőr rugalmasságát. A vízzel telített bőr feszes, a ráncok kevésbé látszódnak. Napi szintű fogyasztásával ragyogó arcbőrt érhetsz el vele.

Sokan rövid idő után abbahagyják, mondván sokat járnak tőle wc-re, ami igaz lehet, viszont ha hozzászokik a szervezeted, akkor ez a tendencia mérséklődni fog.
Fontos megjegyezni még, hogy amennyiben lehetséges tisztított vizet igyál. Minél tisztább a víz, annál jótékonyabb a hatása is.

Ránctalanítás szinte ingyen, szóval mire vársz még? Igyál napi 3 liter vizet.