Bár rengeteg mindentől függ az, hogy kinél, mikor jelennek meg a mélyebb ráncok, azonban eljön az az életkor, amikor nincs többé menekvés a korosodás jelei elől. A jó hír viszont az, hogy ma már rengeteget tehetünk azért, hogy fiatalosabbnak tűnhessünk. Az Instantly Ageless krém használata kifejezetten azoknak ajánlott, akik törődnek a külsejükkel és szeretnének még sokáig aktívak maradni, ezért nem mindegy nekik, hogy milyen mértékben alakulnak ki a ráncok a bőrükön.

 

Az Instantly Ageless ránctalanító krém hatékonysága

Fő hatóanyaga az argirelin. Ez az összetevő a botulin toxin nem mérgező alternatívája, amely segít megelőzni a mimikai ráncok képződését, miközben egyéb ápoló hatóanyaggal feltölti a meglévő ráncokat. Az argirelin az egyik legismertebb fiatalító hatóanyag, azonban nem minden készítményben hatékony. Speciális és precíz kompozícióra van szükség ahhoz, hogy elkészülhessen a megfelelő készítmény. Ez egy valódi tudományág. 

Ugyanis ez a ránctalanító krém természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

 

Szinte folyamatosan fejti ki a hatását

Az Instantly Ageless ránctalanító krém átlagosan 8-12 órán keresztül dolgozik a ráncokon, de vásárlói tapasztalatok, beszámolók alapján, van, aki szerint akár 24 órán keresztül is hat. A hatékonyság ideje leginkább kortól és bőrtípustól függ.

 

Ezeken a területeken alkalmazható

Főleg a szem környékén, a homlokon, a száj környékén található mimikai ráncokon, és a nyaki résznél fejti ki leginkább a hatását.

Ha szeretnéd kisimítani a ráncokat fájdalommentesen, felületi izombénulás és tönkretett idegvégződés nélkül, akkor próbáld ki az Instantly Ageless ránctalanító krémet.