Igen, ez több milliónknak varázslat, de azért van mögötte némi tudomány is. Kezdjük a ráncoknál!

Vajon hogyan válnak láthatóvá a ráncok?

Különösen a mimikai ráncok? Amikor mikroszkóppal nézzük a bőrt, vajon mit látunk?

A bőr két fő réteget tartalmaz. A felső az epidermisz, ami főleg elhalt bőrsejtekből épül fel. Ez védi a testünket a külső behatásoktól. A következő réteg a dermisz. Ez tartalmaz egy fajta fehérjét, amit kollagénnek hívnak, és rostokat, amik a bőr rugalmasságát biztosítják.

A ráncok kialakulhatnak az epidermiszben és a dermiszben is. A megjelenésük pedig attól függ, hogy hol alakultak ki.  A kor előrehaladtával a bőr elveszíti a képességét a nedvesség megtartására. Ez vezet ahhoz, hogy finom vonalak alakuljanak ki a bőrön. A bőr mélyén a kollagén és az elasztin termelés csökken, ezáltal meggyengül a szerkezete. Ezzel egy időben a zsír kezd eltűnni a bőr legmélyebb rétegeiből, ami a bőr megereszkedéséhez vezet. Együttesen ezek a hatások okozzák a mélyebb ráncokat, mint a homlokráncok és a barázdák.

A 80-as években Dr Alan Scott, egy San Francisco-i szemész kereste a gyógymódot a kancsalságra. Megtalálta, de amit szintént talált az egy mellékhatása a varázslatos injekciónak. A páciensnek eltűntek a ráncai. A Dr Scott által feltalált gyógyszer a “botulinium toxin” volt, ami egy nagyon jól ismert és védett termék kémiai neve. Így hát a botulinum toxin elérhetővé vált, és lehetőséget kaptak az emberek, hogy kezdjenek valamit az arcukkal, sebészeti beavatkozás nélkül, és ami óta az FDA (Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerészeti Hatóság) jóváhagyta kozmetikai célokra, az első számúvá vált az orvoskozmetikai beavatkozások között az USA-ban, közel 6 millió kezeléssel évente.

instantly ageless vagy injekcio

Tény, hogy számos ember még botulinum toxin partikat is tart. Itt összegyűlik néhány nő és férfi, igen férfi, hogy koktélozzanak és injekciózzák magukat.
Sajnos néhány páciens és néhány orvos is túlzásba viszi a botulinum használatát és amikor a több TÚL SOKKÁ válik, az eredményt, ami bekövetkezik, “fagyott arcnak” hívjuk, a használó pedig elveszíti arckifejező képességét.

Szóval mi is történik, ha például botulinum toxint fecskendezünk a szemöldök körüli területre?

Azok az izmok képtelenek lesznek összehúzódni egy ideig, le vannak bénítva, így azon a területen a homlokráncokat és szemöldök közti mély barázdákat eltüntettük egy időre.

De hogyan is áll botulinum toxin az Instantly Ageless-szel?

Az Instantly Ageless fő összetevőjét ARGIRELINE-nak hívjuk.

Az argireline egy különleges peptid márkaneve. A peptid a fehérje egy része. A botulinum, különösen a botulinum A szintén peptid, szinte azonosak. Mindkét peptid az izom összhúzódását befolyásolja, de amíg a botulinum toxin az idegvégződéseket tönkretéve gátolja az acetil-kolin felszabadulását, így eljutását az idegektől az izmokig, addig az argireline mindössze blokkolja a működésüket, és ez az alapvető különbség, mert a botulinum toxinnal bénítja az izmokat, addig az argireline pihenteti azokat.

instantly ageless vagy botoxEz az, amiért az argireline és az Instantly Ageless csökkenti a ráncok képződését, minimalizálja a meglévő ráncok mélységét, mennyiségét, hosszát, a mimikai ráncokat és a bőr egyenletlenségét.

Az argireline működése közben serkenti az elasztin és kollagén termelést, ami szintén a finom vonalak és ráncok csökkenéséhez vezet. Az elasztin és a kollagén elvesztésének növekedése egy természetes öregítő folyamat, de az Argireline-nel csökkenthetjük a kollagén elvesztésének mértékét, és ez ahhoz vezet, hogy hosszabb távon marad fiatalosabb, egészséges e bőrünk.

Tesztek sora bizonyította, hogy az argireline biztonságosan és hatásosan használható a ráncok ellen.

argirelin ránctalanító nemzetközi tanulmányA Nemzetközi Kozmetikai Tudományos Magazin publikált 2002 novemberében egy tanulmányt, melyben női résztevők használtak egy 10 % argireline tartalmú készítményt 30 napon keresztül. Azt állapították meg, hogy a ráncaik 30 %-kal csökkentek.

A Spanyol Egészségügyi Hivatal szintén publikált egy tanulmányt, hasonló eredménnyel.

A Miguel Hernandez Egyetem közölt egy bőrápolási tanulmányt az argireline alkotóelemeinek hatásával a bőrre. A tanulmány kifejtette, hogy ez a hexapeptid valódi bio és bizonságos alternatívája a botulinumnak a kozmetikában.

Instantly Ageless

Miért instant? Az instant azt jelenti, azonnal! Hogy-hogy azonnal?

Az Instantly Ageless egy mikrokrém, ami azonnal elkezd beszívódni a bőrbe, és egy percen belül láthatóvá válik az eredménye.

Az Instantly Ageless tartalmaz további összetevőket is, mint például a szódium (nátrium) és magnézium szilikátok.

A két különböző szilikát keveréke, amikor egyesül, feszítő hatást eredményez a bőrön. Ezek összehúzzák a bőr pórusait, ami miatt a pórusok kisebbek lesznek, és a ráncok mélysége csökken.

Hogyan használjuk?

  • Nos, ez egyszerű! Finoman ütögessünk egy nagyon vékony réteget a célterületre!
  • Hagyjuk nedves állagban a bőrön és maradjunk mozdulatlanok 2-3 percig, ameddig megszárad!
  • Az Instantly Ageless-t megtisztított bőrfelületre helyezzük fel, sminkelés előtt vagy után!
  • Egy fiola jellemzően 2-3 napra elegendő az egyéni igényektől függően.
  • Használd előírás szerint, és vigyázz, hogy szembe ne kerüljön! Amennyiben mégis belemegy, bő vízzel mosd ki!
  • Ne folytasd a használatát, ha bőrpír vagy irritáció jelentkezik!
  • Konzultálj az orvosoddal, ha bármilyen kozmetikumra allergia jelentkezik!

Az Instantly Ageless egyedülálló, egy varázslat, de tudományos tényeken alapul.

Forrás: dr. William Amzallag

Tetszett a cikk? Kövesd Facebook oldalunk.