A bőr öregedéséért nem csak az életkor felelős, hanem mi magunk is, hogy mennyire voltunk előrelátóak, mennyire gondoltunk a megelőzésre. Körülbelül 80%-ban függ a korábbi és jelenlegi életmódunktól az első ráncok jelei, míg csak 20%-ban befolyásolja a genetika. Továbbá az sem mindegy, hogy eddig hogyan ápoltuk a bőrünket, a megfelelő kozmetikumokat használtuk-e. A bőr öregedésének az egyik fő oka az UV-sugárzás lehet, így a napozási szokásokra kifejezetten érdemes odafigyelni. De más tényezők is képesek idősebbé tenni az arcbőrünket, mint ahány évesek valójában vagyunk. Ilyen lehet a dohányzás, a rossz étkezési és alvási szokások, az alkoholfogyasztás.

A kollagén-termelés a huszadik évünk után fokozosan csökken és a bőrsejtek regenerálódása is sajnos lelassul.

 

Az első ráncok megjelenése

 

Habár 25 éves korunk körül még teljesen más dolgok érdekelnek minket, és ízig-vérig fiataloknak érezzük magunkat, sajnos ekkor már elkezdődnek az öregedés jelei. Az első apró ráncok általában a homlokon és a szem körül alakulhatnak ki, továbbá a szem alatti karikák is jobban látszódhatnak. Tehát 25 éves kor felett már érdemes elgondolkodni azon, hogy valamit tenni kellene a ráncok ellen, mielőtt még túl mélyek lennének.

 

Íme a kiváló ránctalanító megoldás

 

Az Instantly Ageless ránctalanító a kezdetleges ráncok ellen pont annyira hatékony lehet, mint a mélyek ellen. De lássuk is a jótékony hatásait: 

 

  • csökkenti a megjelent, apró ráncokat
  • minimalizálja vagy szinte teljesen eltünteti a mélyebb ráncokat
  • láthatóan csökkentheti a szem alatti duzzanatot
  • megszüntetheti a szem alatti sötét karikákat
  • minimálisra csökkentheti a pórusok láthatóságát
  • óvja a bőr szerkezetét
  • visszaállítja a bőr optimális megjelenését

 

Ha szeretnél még évek múlva is fiatalosan kinézni, akkor törődj magaddal külsőleg és belsőleg is. Figyelj oda az életmódodra, táplálkozz egészségesen és használj Instantly Ageless ránctalanítót!