Súlyos betegséget is jelezhetnek előre a mély homlokráncok. Ezek a barázdák a homlokon megjósolhatják előre a veszélyes betegségeket.

Sajnos elkerülhetetlen, hogy egy idő után ne jelenjenek meg a különféle ráncok arcunkon, azonban vannak olyan tényezők, amelyek felgyorsíthatják ezt a folyamatot. Ilyen a stressz, a túlzott cukorfogyasztás, de olykor a genetika is felelős lehet a korai ráncok kialakulásáért.

A homlok pedig kifejezetten érzékeny terület, hiszen a mimika elősegíti a ráncok kialakulását. Azonban ezek a barázdák nemcsak az idő múlásának természetes velejárója, hanem betegségeket is jelezhetnek előre.

Egy 20 éves francia kutatás alapján arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek ráncai és egészségi állapotuk összefüggésben áll. Akiknek hamarabb alakultak ki a ráncai, mélyebbek és több volt belőlük, azoknak nagyobb esélyük van a szív- és érrendszeri betegségekre, de a szívinfarktus is jóval magasabb lehet az esetükben.

 

Kockázati tényezők

A legtöbb ember általában vagy nem veszi észre vagy tudomást sem szeretne venni a kockázati tényezőkről, mint például a magas koleszterinszintről vagy a magas vérnyomásról. Ezeket okozhatja folyamatos dohányzás, állandó alkoholfogyasztás de a rengeteg stressz is.

Akiknél már kialakult hasonló rendellenesség, azoknál az érfalak keményebbé válhatnak, elmeszesedhetnek és szűkület alakulhat ki bennük, ami vérellátási zavarokhoz vezethet. A homlokon található erek pedig annyira picik és vékonyak, hogy könnyebben beszűkülnek, így kialakulhat a homlokránc.

 

Sok nőt frusztrál a homloki ránc nap mint nap, hiszen szembesíti őket a korukkal, amelyet valaki könnyebben, valaki pedig nehezebben fogad el. De valahol ez természetes dolog, hogy a kollagén csökkenése idővel ráncosodáshoz vezethet. A ránctalanítás egyik legfőbb kulcsa az nem más mint a kollagén, hiszen a bőrnek minél többre van szüksége ebből a fehérjéből, hogy feltöltse a vonalakat.

Ránctalanító krém

Nem kell lemondanod a fiatalos bőrről! Van egy olyan krém, ami bizonyítottan működik, akár perceken belül is csökkentheti a táskás szemet, szinte azonnal ránctalaníthat és még kíméli is a bőrt. Melyik ez a krém?

Az Instantly Ageless ránctalanító krém.

Ez a krém:

  • minimalizálhatja, vagy akár el is tüntetheti a mélyebb ráncokat
  • minimálisra csökkentheti a pórusok láthatóságát
  • óvja a bőr szerkezetét
  • visszaállíthatja a bőr optimális megjelenését

 

Teszteld le a saját szemeddel, hogy pár perc, óra és nap alatt mennyit fiatalodhatsz az Instantly Ageless ránctalanító krém segítségével!